سازه گالوانیزه

قیمت سازه گالوانیزه

قیمت سازه گالوانیزه

سازه گالوانیزه

گروه مهندسی و بازرگانی ابرسازه این افتخار را دارد که سازه های گالوانیزه کناف را الگو برداری کرده و تولید نماید، این مجموعه سازه های گالوانیزه سقفی و دیواری را که شامل مقاطع استاد ۵۰ ، استاد ۷۰ ، استاد ۱۰۰ ، رانر ۵۰ ، رانر ۷۰ ، رانر ۱۰۰ ، پروفیل اف ۴۷ ، پروفیل یو ۳۶ ، پروفیل ال ۲۵ و سایر مقاطع گالوانیزه مورد نیاز در پروژهای سقف کاذب و دیوار کناف را تولید نماید .

این سازه ها با استاندارد های رایج تولید شده اند و با ضخامت های واقعی عرضه می شوند . قیمت سازه های کناف تولیدی این مجموعه رقابتی بوده و از این حیث قابل ارسال به تمام نقاط کشور می باشد .
همچنین گسترده ورق و ضخامت پروفیل های تولیدی می توانند طبق سفارش مشتری ، استاندارد کی پلاس و نیز مقاطع رقابتی تولید شوند .

 

جهت اطلاع از قیمت ها با شماره ۰۹۹۰۳۷۳۰۳۷۷ تماس حاصل فرمایید .

سازه گالوانیزه

 

کناف یک صفحه روکش‌دار است که روکش آن از گچ ساخته شده و شرکت کناف که یک شرکت بین المللی در زمینه ساخت و ساز می باشد، آن را وارد عرصه ساخت‌ و ساز کرده است. سازه گالوانیزه در واقع ابزارهایی هستند که با کمک آنها خود کناف بر روی دیوار و سقف، می توانند نصب شوند.

 

امروزه به جای استفاده از مصالح قدیمی و سنتی به شکل سیمان و آجر و بلوک از مصالح از پیش ساخته شده‌ای استفاده می شود که مزیت های بسیار بالاتری نسبت به مواد قدیمی داشته و همچنین سرعت ساخت بنا هم به این طریق، بسیار بیشتر خواهد بود.

انواع سازه گالوانیزه کناف:

 

فهرست مطالب [show]

 

کناف دیواره های از پیش ساخته با روکش فشرده گچی هستند که با کمک ابزارهایی به نام سازه کناف به دیوارها یا سقف متصل می شوند. کناف ها می توانند اشکال مختلف و زیبایی داشته باشند که علاوه بر ایجاد تنوع و افزودن چشم نوازی، می توانند به سرعت هم نصب شوند.

 

سازه گالوانیزه کناف می تواند استاد، رائر، یا همان U و F و همچنین سازه ال باشند. هر کدام از این سازه ها می توانند برای نصب سقف کاذب یا دیوار کاذب استفاده شوند. جنس سازه کناف از ورق گالوانیزه می باشد. سازه ها را به دیوار یا سقف متصل کرده و صفحات کناف را با پیچ به آنها متصل می کنند.

 

کناف‌ها از صفحات فلزی گالوانیزه که بر روی آنها روکش های گچی کشیده شده، ساخته می شوند و مهمترین عامل در اینکه یک پنل بتواند به خوبی عملکرد خود را نشان دهد، وجود سازه ها است که بدون آنها صفحات کناف نمی توانند بر روی دیوارها یا سقف خود را نشان دهند.

ساخت سازه گالوانیزه

 

در ساختمان سازی از عنوان پروفیل زیاد استفاده می شود و معنای عمومی آن یعنی یک سطح مقطع ثابت با طول زیاد است. پروفیل‌های کناف از ورق های گالوانیزه که به شک نورد سرد تغییر شکل پیدا کرده اند درست شده اند. ضخامت این پروفیل ها 3 تا 6 میلی‌متر است.

 

برروی این صفحات گالوانیزه یا همان پروفیل ها، روکش گچ و سیمان ادغام می شود و به این ترتیب کناف ساخته می شود.

 

با توجه به نوع کناف ها ، می توانیم پروفیل کناف را به پروفیل دیواری و پروفیل سقفی تقسیم بندی کنیم. البته بر روی این پروفیل ها، علاوه بر روکش گچ و سیمان از عایق های حرارتی و صوتی هم استفاده می شود.

 

نکته بعدی در ارتباط با پروفیل ها این است که اگر قرار است از آنها برای مناطق مرطوب استفاده شود بهتر است که با یک لایه زینک پوشش داده شوند تا دچار زنگ زدگی نشوند.

پروفیل استاد:

 

پروفیل اِستاد با سطح مقطع  C شکل، یک سازه عمودی برای کناف می باشد که برای دیوار کناف استفاده می‌شوند. ضخامت این سازه چیزی در حدود 5 تا 6 میلیمتر می باشد.

 

سازه گالوانیزه استاد در دیوار خشک در فاصله های 30 تا 60 سانتی متری هم و در داخل سازه رانر با کمک پیچ های مخصوص به یکدیگر متصل می شوند. پروفیل استاد دو نوع استاندارد داشته(DIN و NF) که هر کدام از آنها خود به زیر مجموعه های دیگری نیز تقسیم میشوند.

 

این پروفیل های عمودی در فاصله های مختلف اما معین نسبت به یکدیگر می توانند بر دیوار نصب شوند. به معنای دیگر این المان های عمودی یا این سازه می تواند چهارچوب اصلی کناف یا چهارچوب اصلی دیوار خشک را برای ما بسازد.

 

همانطور که قبلا گفتیم پهنای این نوع سازه می تواند 5 تا 6 میلیمتر باشد اما طول آنها از نظر قدی تا 3 متر می تواند باشد.

پروفیل رانر:

 

پروفیل یا سازه رانر، یکی دیگر از انواع سازه گالوانیزه می باشد که به نام سازه U هم خوانده می شود. این پروفیل به عکس پروفیل استاد؛ قسمت افقی دیواره خشک کناف را می سازد. در حقیقت این پروفیل در قسمت بالا و پایین کناف چهارچوب افقی را بوجود آورده و سپس پروفیل‌های استاد در داخل آن به شکل عمودی و به فاصله نصب می شوند.

حتما مطالعه کنید  کناف سقف چیست و بیش از 50 مدل اجرا شده در ایران کدامند؟【سال1402】❤️

 

رانرها با میخ های فولادی در دیوار قبل از نازک کاری، دوخته شده و یا با کمک رول پلاک به کف و سرامیک متصل می شود. اتصال پروفیل رانر و استاد به شکل مفصلی بوده و قابل حرکت می باشند. و توسط پیچ های مخصوص سازه یا پانچ به هم وصل می شوند. ضخامت و عرض یک سازه رانر می تواند 6 میلیمتر و طول آن تا 4 متر هم برسد.

سازه F سقفی:

 

سازه های رانر و استاد معمولا برای ایجاد کناف در دیوارها قابلیت کاربری دارند. اما سازه F47، یکی از اجزای مهم و اصلی برای ایجاد سقف کاذب می باشد که سطح مقطعی C شکل دارد. با کمک این سازه کناف، می‌توان انواع اشکال منحنی دار را بر روی سقف بوجود آورد و پنل های فرم دار را روی آنها، سوار کرد و به زیبایی سقف دوچندان اضافه کرد.

 

ضخامت سازه F 6 میلیمتر بوده و طول آنها به 4 متر می رسد. برای تشکیل فرم موردنظر بر روی سقف، باید دو شبکه باربر و پنل خور بر روی سقف بوجود آورد.

 

شبکه باربر از همان سازه F47 ساخته شده که در فاصله های 120 سانتیمتری یکدیگر قرار دارند و شبکه پنل خور که با کمک قطعه ای به نام کلیپس به صورت عمود بر روی سازهF متصل شده ، وظیفه نصب پنل ها ی گچی را بر روی خود دارند.

سازه U سقفی:

 

این پروفیل کناف هم برای زیرسازی ایجاد سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر از جهت ساخت آویزها مورد کاربری قرار می گیرند.

 

پروفیل ال:

 

یکی دیگر از پروفیل های کناف، پروفیل ال یا نبشی 25 می‌باشد. این پروفیل در قسمت هایی که سقف کاذب به دیوار متصل می شود، مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی می تواند این پروفیل نقش نوعی تکیه‌گاه را برای حاشیه های سقف کاذب می تواند بازی کند.

 

پروفیل کرنربید هم نوعی دیگر از سازه گالوانیزه می باشد که برای محافظت از گوشه های بیرونی دیوار کناف، از آسیب‌ها در نظر گرفته می شود.

اجزای فلزی کناف:

 

در قسمت قبل راجع به مهمترین بخش سازنده یک دیوار و یا سقف کاذب که همان سازه کناف می باشد، توضیح دادیم. علاوه بر این سازه ها که همگی از ورق های گالوانیزه به شکل نورد سرد، درست شده‌اند می‌توانیم از اجزای فلزی کناف به اشکال دیگر هم نام ببریم مانند:

آویز و پل:

 

از این قطعه در سقف های کاذب برای متصل کردن بخش باربر با پنل خور استفاده می شود.

 

اتصال آویز:

 

که این قطعه آویز را به سقف اصلی خانه یا محل کار وصل می کند.

 

اتصالات طولی:

 

که به شکل W بوده و برای اینکه شبکه باربر و پنل خور در امتداد یکدیگر قرار بگیرند، از اینها استفاده می‌شود.

 

پروفیل T3600:

 

در این سازه که دارای سوراخ های متعددی بر روی سطح خود است، وظیفه انتقال سنگینی و وزن پنل ها را به آویز و از آنجا هم به سقف اصلی برعهده دارد.

 

پروفیل T600:

 

از این سازه برای اتصالات طولی دیگر سازه ها استفاده می شود.

 

سازه پشتیبان:

 

از این سازه برای اتصال انواع لوله های آب و فاضلاب و انتقال سنگینی آنها به استادهای کناری در دیوارهای کاذب استفاده می شود.

 

قطعه اتصال:

 

برای اتصالات مربوط به برق از این قطعه و سازه پشتیبان استفاده می شود.

 

جی‌بید یا سازه لبه:

 

برای بوجود آمدن لبه‌ای صاف در قسمت های انتهایی پنل و محافظت از این قسمت در برابر ضربه از این سازه استفاده می شود.

 

سازه درز انقطاع:

 

درز انقطاع برای دیوارهای طولانی و پیوسته موردنیاز هستند. این درز با این سازه درست می شود. انواع دیگری از اجزای فلزی کناف هم هستند که برای اتصالات مابین انواع سازه گالوانیزه کناف مورد استفاده قرار می‌گیرند. مثلا انواع پیچ ها با ضخامتهای متفاوت و اشکال گوناگون که می توانند برای اتصال پنل‌ها به سازه‌ها و سازه‌ها به یکدیگر استفاده شوند.

انواع اتصالات و آویزهای کناف:

آویز و پل:

 

در رابطه با این نوع از آویزها در قسمت های قبلی توضیح دادیم. ( ایجاد ارتباط بین شبکه باربر با شبکه پنل خور)

 

آویز نیمه:

 

این قطعه در حقیقت جایگزین پل می تواند باشد و در قسمتهایی که پل قابلیت استفاده ندارد، به کار می‌آید. دو اندازه استاندارد برای آویزهای نیمه وجود دارد.

 

بست طولی:

 

در ارتباط با این بست هایW شکل هم در قسمت های قبل توضیح دادیم.

 

براکت یا اتصال مستقیم:

 

اگر سقف اصلی ساختمان با سقف کاذب فاصله کمی داشته باشد، از این قطعه برای نصب شبکه باربر و زیرسازی استفاده می شود.

 

اتصال سقفی:

 

برای اتصال آویزها به سقف اصلی مورد استفاده قرار می گیرند.

حتما مطالعه کنید  محصولات پودری کناف|پودر ماستیک|بتونه درزگیر | شهام دیزاین

 

اتصال دوبل:

 

برای اتصال آویزها به سقف اصلی ساختمان در سقف های مشبک کاذب به کار می روند.

 

مفتول آویز:

 

از این مفتول‌های گالوانیزه برای اتصال سقف های مشبک کاذب به سقف اصلی با کمک اتصال دوبل استفاده می شود.

 

آویز نانیوس:

 

از این قطعه هم برای اتصال زیرسازی به سقف اصلی استفاده می شود.

 

گیره تایل:

 

برای ثابت نگه داشتن سازه ها و پنل ها در هنگام وقوع زلزله و یا هر نوع حرکت و باد استفاده می شود. به طور کلی با اجرای سازه کناف، و کناف بر روی دیوار و سقف، می توانید تغییر چشمگیری را در منزل و محل کار خود پیاده کنید.

مزایای استفاده از کناف:

 

پنل های کناف بسیار سبک هستند و به همین دلیل بار کمتری بر روی ساختمان تحمیل خواهد شد و در مواقع خطر مانند زلزله ها خسارت کمتری هم وارد خواهد شد. ( هم از لحاظ مالی و هم جانی) علاوه بر کم وزن بودن صفحات پنل ها، اتصال سازه گالوانیزه، مانند سازه های استاد و رائر، همانطور که توضیح دادیم،

 

به گونه‌ای است که قابلیت تحرک داشته و اثر تکان خوردن و زلزله را کمتر خواهد کرد.

 

سبکی این پوشش، باعث می شود نیروی کارگری سریعتر بتواند عملیات ساخت وساز را انجام دهد و هزینه‌ها هم کمتر خواهد شد. به پنل ها در مسافت های دور هیچ آسیبی وارد نخواهد شد. و چون وزن و حجم کمتری هم دارند، هزینه حمل و نقل هم کمتر خواهد شد.

 

در صورتی که در قسمت های تاسیسات، زیر پنل ها، هرگونه مشکلی بوجود آید به راحتی می توان دیوارها و قسمت های موردنظر را جدا کرد و به تاسیساتی که مدنظر داریم، مانند لوله کشی آب و رادیاتور و… دسترسی پیدا کنیم.

 

اگر خود دیوارها و پنل ها در اثر اتفاق دچار آسیب و صدمه شوند هم به راحتی قابلیت تعمیر را دارند. خیلی آسان می توان این کناف ها را تغییر داد و به بازسازی خانه یا محل کار؛ اقدام کرد. سرعت ساخت وساز با این روش بسیار افزایش پیدا می‌کند.

 

کناف به راحتی رنگ آمیزی می شود. این پنل ها دچار ترک‎‌خوردگی نمی‌شوند. با کمک درزگیرها و بتونه، سطحی کاملا یکنواخت بر روی پنل ها بوجود خواهد آمد که رنگ‌آمیزی را راحت‌تر هم خواهد کرد.

 

مابین دو پنل می توان از عایق های حرارتی و صوتی هم استفاده کرد. می توان به آسانی انواع طرح های متنوع و فانتزی را برای جلوه بیشتر با توجه به عدم استفاده از مصالح ساختمانی سنتی در این پوشش، بر روی دیوارها یا سقف پیاده کرد.

 

پنل های مورد استفاده در کناف، انواع مختلفی دارند. پنل های ساده گچی، پنل های مقاوم در برابر رطوبت که مناسب حمام و سرویس های بهداشتی می‌باشند، پنل های مقاوم در برابر حرارت و آتش سوزی، و یا پنل ترکیبی از نظر مقاومت حرارتی و رطوبتی، همگی از جمله پنل های مختلفی هستند که می توان در ساخت یک ساختمان از آنها استفاده کرد.‌

 

برای پیاده کردن یک طرح خوب و مناسب از کناف بر روی دیوار یا سقف، علاوه بر کارآمدی و کیفیت بالای پنل ها، کیفیت سازه گالوانیزه ( سازه استاد یا رانر) هم بسیار اهمیت دارد. در حقیقت سازه کناف، حکم پایه و فونداسیون ساختمان را برای پنل ها بازی می کنند.

 

شما عزیزان برای طراحی و اجرای کناف در منزل و محل کارخود، از متخصصان مجرب و با تجربه در این زمینه به طور حتم باید استفاده کنید. کسانی‌که آموزش و مهارت کافی در این روش را داشته باشند.

 

مقاطع فولادی، همانطور که از نامش پیداست از ورقه‌های فولادی که یک لایه روی آن‌ها را فرا گرفته است، ساخته می‌شوند. این مقاطع همگی به روش نورد سرد (cold roll forming) فرم داده می‌شوند. پروفیل به معنای مقطع ثابت و طول زیاد است که در ساختمان سازی بسیار کاربرد دارد.

 

کناف یک صفحه روکش دار گچی است که قدمت زیادی در صنایع ساختمانی دارد. سقف‌ها و تیغه‌های کناف ساخته شده از سازه‌های فلزی یکپارچه گالوانیزه است که روکش‌های گچی و سیمانی روی آن پیچ می‌خورند و تهیه می‌شوند.

 

کلیه پروفیل‌های کناف از ورق گالوانیزه با ضخامت 0.6 و 0.5 میلیمتر و با روش رول فررمینگ ساخته می‌شوند. این پروفیل‌ها بر حسب شکل مقطع آنها نام گذاری می‌گردند، به دلیل شباهت مقطع پروفیل‌های کناف با حروف F ، L ، U و C ، آنها را به نام‌های پروفیل اف، پروفیل ال و پروفیل یو، پروفیل استاد می‌خوانند.

 

باید توجه داشت که این سازه‌های گالوانیزه برای عملکرد باربری طراحی نشده‌اند و اگر در مناطق با رطوبت نسبی بالا مورد استفاده قرار گیرند برای آنکه مانع از زنگ زدگی آنها شویم، می‌بایست بر روی لبه‌هایی که برش می‌خورند با پرایمرهای پایه پوشش داده شوند.

حتما مطالعه کنید  پانل گچی | قیمت پانل گچی

پروفیل C یا سازه استاد:

 

سازه استاد، جزء عمودی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می‌دهد. از این پروفیل به حالت قائم بعنوان ستون دیوار کناف و به فاصله‌های سی، چهل و شصت سانتیمتر از یکدیگر استفاده می‌گردد. این سازه‌ها در اندازه‌های پنجاه، هفتاد و صد سانتیمتر تولید می‌گردد. اتصال این دو پروفیل به وسیله پیچ سازه کناف که به پیچ LB   یا پیچ LN   معروف هستند انجام می‌شود. استاد در دو نوع استاندارد DIN وNF ساخته می‌شود که هر یک ویژگی خاص خود را دارد.

 

استاندرد DIN شامل: استاد CW50 – استاد CW70 – استاد CW100

 

استاندارد NF شامل:استاد C26 –  استادC50 – استاد C70 – استاد C100

 

پروفیل U یا رانر:

 

سازه رانر، جزء افقی ساختار قاب فولادی را در دیوارهای خشک تشکیل می‌دهد. این سازه بصورت افقی در قسمت پایین و بالای دیوار خشک قرار گرفته و بعنوان راهنما برای قرار گیری پروفیل اِستاد یا همان پروفیل C می‌باشد . این محصول نیز مشابه سازه C در ابعاد پنجاه، هفتاد و صد سانتیمتر تولید می‌گردد. اتصال دو سازه‌ی استاد و رانر توسط پیچ‌های کناف که به نام پیچ اتصال سازه به سازه شناخته می‌شوند صورت می‌پذیرد. این نوع پروفیل در دو نوع بر اساس استاندارد DIN و NF تولید و عرضه می‌شود.

 

پروفیل L یا تراز:

 

از این پروفیل در قسمت مشترک بین سقف با دیوار استفاده می‌گردد. این سازه را بصورت تراز به کمک ابزار مناسب مثل دستگاه تراز لیزری بر روی دیوار و در ارتفاع مناسب از سقف نصب می‌کنند، همچنین در کلیه محل‌هایی که دارای فصل مشترک با سقف باشد نیز نصب می‌گردند مانند دور ستونها. علاوه بر آن، این سازه می‌تواند نقش باربری داشته باشد و به عنوان تکیه گاه در حاشیه سقف عمل نماید و یا به عنوان یک عضو الزامی در ساختارهای دارای عایق بندی صوتی یا دارای کد حریق نیز به کار گرفته شود.

 

سازه تراز در دو نوع با نام های UD28(با مقطع ناودانی) و L25 (با مقطع نبشی) تولید و عرضه می‌شود.

 

پروفیل F:

 

از این پروفیل به عنوان جزء اصلی در سازه سقف کناف و همچنین دیوارهای محافظ مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقطع این پروفیل به شکل C است و در ضخامت  6 میلی‌متر تولید می‌شود. کلیه طرح‌ها در سقف با پروفیل F47 فرم داده می‌شود سپس پنل‌های گچی روی آن نصب می‌شود.

پروفیل UH36:

 

این پروفیل کناف برای ساخت آویز ترکیبی بعنوان قسمتی از زیر سازی سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پروفیل در کنار پروفیل F47 برای زیرسازی سقف کناف و یا دیوارهای محافظ مورد استفاده قرار می‌گیرد. اتصال این پروفیل با F47 توسط پیچ سازه به سازه کناف انجام می‌شود.

 

نبشی L25:

 

پروفیل (سازه) L25 در زیرسازی سقف کاذب یکپارچه، در فصل مشترک دیوار و سقف به دیوار متصل شده و از آن به عنوان سازه‌ی تراز سقف کاذب استفاده می‌کنند. همچنین این سازه می‌تواند نقش باربری داشته و به عنوان تکیه گاه در حاشیه سقف عمل نماید و یا به عنوان یک عضو الزامی در ساختارهای دارای عایق بندی صوتی به کار گرفته شود. یک ویژگی خوب در رابطه با این نوع نبشی این است که می‌تواند برای زیر سازی در محل تغییر ارتفاع و شکست‌ها در سقف کاذب مورد استفاده قرار گیرد.

 

کرنر بید:

 

کرنر بید ( سازه محافظ گوشه) نبشی پانچ شده‌ای است که برای محافظت از کنج  خارجی دیوار کناف در برابر آسیب‌های ناشی از ضربه‌ها و برخوردهای احتمالی کاربرد دارد. همچنین این سازه کمک می‌کند تا لبه‌های گونیا و یکدست در دیوار کناف حاصل شود. کرنربیدها شکل‌ها و مدل‌ها و طرح پانچ‌های مختلف و متفاوتی را دارند که همه آنها یک کارایی را داشته و فقط به جهت درگیری سازه با سطح طراحی شده‌اند.

 

پروفیل CD60:

 

این سازه جزو اصلی زیر سازی سقف‌های کاذب D112 را تشکیل داده و به عنوان سازه باربر و یا سازه پانل خور عمل می‌کند. همچنین در محل‌هایی که دستیابی به کد حریق مد نظر است از سازه CD60 استفاده می‌شود.

 

آویز و پل F47 کلیپس:

 

از این قطعه در سقف‌های کاذب کناف برای اتصال سازه باربر به سازه پنل و ایجاد شبکه استفاده می‌شود، این قعطه در دو اندازه برای سازه‌های CD60  و F47 تولید وعرضه می‌شود.

 

اتصال آویز HT90:

 

از این قطعه در سقف‌های کاذب برای اتصال آویز به سقف اصلی استفاده می‌شود.

 

پروفیل T3600:

 

نقش این پروفیل انتقال بار و وزن سقف مشبک به آویز و در نهایت به سقف اصلی است. این سازه به فواصل 120 سانتی متری به یکدیگر نصب می‌گردند.

 

سازه فرعی سپری ( T1200):

 

این پروفیل در مسیر عمود بر سازه های T3600 نصب شده و عامل اتصال این سازه‌ها به یکدیگر می‌باشند.

 

پروفیل T600

 

این پروفیل ، سازه‌های فرعی T1200 را به یکدیگر متصل نموده و بصورت موازی با سازه اصلی T3600 اجرا می‌شود.

 

سازه گالوانیزه کناف از مقاطع فلزی و صفحات روکشدار گچی یا صفحات سیمانی و عایق‌های صوتی و حرارتی ساخته می‌شود که با هم ادغام و ترکیب می‌شوند. این عایق‌ها تأثیر زیادی بر روی این پروفیل دارد که متناسب با نوع کاربردی دیوار، انتخاب و طراحی می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *